Gemeente

Inzetten op maatschappelijke participatie, een goed voorbeeld voor allen

Activering en arbeidsmarkttoeleiding vragen om een creatieve aanpak. Met soms verrassende oplossingen en concepten zorgen wij voor motivatie en activatie met als uiteindelijk doel een terugkeer op de arbeidsmarkt van onze cliënten.

Als gemeentelijke organisatie is het de taak om de maatschappelijke participatie van mensen met bijvoorbeeld een arbeidsbeperking of jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, te vergroten. Door juist in hen te investeren kunnen zij net als ieder ander straks weer volwaardig meedoen in de samenleving. De investering meer dan waard.

Maar hoe geeft u daar nu handen en voeten aan? Onze professionals helpen u graag bij de regie en uitvoering hiervan. Zij ontzorgen u niet alleen in dit proces maar zorgen er ook voor dat u, in het licht van social return, ook het goede voorbeeld bent voor andere organisaties.

Vrijblijvend een kop koffie drinken?

Diensten

Ontdek onze diensten

Detachering

Of het nu gaat om tijdelijke plaatsing of om detachering van zelfs een heel team bij onze opdrachtgevers, het team van AndersWerkt staat voor u klaar.

Projecten

AndersWerkt helpt organisaties bij hun taak om ook die mensen te ondersteunen waarbij de afstand tot de arbeidsmarkt zo groot is dat arbeidsinschakeling nog niet direct mogelijk is. Vanuit onze integrale no nonsense aanpak bieden wij dienstverlening aan vrijwel alle (gemeentelijke) doelgroepen.

Individuele trajecten

Maatwerk staat altijd centraal binnen onze trajecten. Maar omdat een aantal trajecten zo frequent en met het gewenste resultaat worden uitgevoerd ligt er voor deze trajecten inmiddels een beproefd draaiboek klaar.

Interviews

Wat speelt er

Wij maken mensen en organisaties bewust van hun eigen regie m.b.t. werk, vitaliteit en de arbeidsmarkt. 

Inschrijven voor nieuwsbrief

Design and development by Monkeys & Bananas