Werkgevers

Voorkomen is beter dan genezen

Wij ondersteunen werkgevers met het scheppen van een gunstig klimaat voor duurzame inzetbare en vitale werknemers. Dat doen wij aan de hand van een vlootschouw, een stuk advies en het begeleiden en geven van ondersteuning aan kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Dreigt er of is er toch sprake van langdurig verzuim, dan is het zinvol om uw werknemer professioneel door ons te laten begeleiden. Wij zorgen voor een intensieve individuele aanpak met een persoonlijk maatwerktraject en begeleiden uw werknemer op die manier naar een nieuwe passende baan die aansluit bij zijn of haar belastbaarheid. Bij het zoeken naar passend werk richten wij ons op de mogelijkheden en niet op de beperkingen, weer net even anders. Kijken naar mogelijkheden biedt kansen en perspectief. Nieuwsgierig naar onze persoonlijke aanpak? In een vrijblijvend gesprek leggen we u graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvend een kop koffie drinken?

Diensten

Ontdek onze diensten

Detachering

Of het nu gaat om tijdelijke plaatsing of om detachering van zelfs een heel team bij onze opdrachtgevers, het team van AndersWerkt staat voor u klaar.

Projecten

AndersWerkt helpt organisaties bij hun taak om ook die mensen te ondersteunen waarbij de afstand tot de arbeidsmarkt zo groot is dat arbeidsinschakeling nog niet direct mogelijk is. Vanuit onze integrale no nonsense aanpak bieden wij dienstverlening aan vrijwel alle (gemeentelijke) doelgroepen.

Individuele trajecten

Maatwerk staat altijd centraal binnen onze trajecten. Maar omdat een aantal trajecten zo frequent en met het gewenste resultaat worden uitgevoerd ligt er voor deze trajecten inmiddels een beproefd draaiboek klaar.

Interviews

Wat speelt er

Wij maken mensen en organisaties bewust van hun eigen regie m.b.t. werk, vitaliteit en de arbeidsmarkt. 

Inschrijven voor nieuwsbrief

Design and development by Monkeys & Bananas