Woningcorporaties

Niet alleen huisvesting

Activatie en participatie van huurders binnen de woningbouwvereniging wordt een steeds belangrijker onderwerp. Zij zijn zich er steeds meer van bewust dat hun rol zich niet alleen beperkt tot huisvesting maar zeker ook bijdraagt aan een betere leefomgeving en maatschappelijk participatie, juist omdat de sociale samenhang hier vaak al minder is. Voor de ene huurder is dat een eerste stap uit een sociaal isolement, voor de andere misschien een betaalde baan. Vaak zijn wij in deze vernieuwende trajecten de regisseur, verbinder en op het andere moment weer coach.

Benieuwd naar onze ervaringen? Wij vertellen u graag meer.

Vrijblijvend een kop koffie drinken?

Diensten

Ontdek onze diensten

Detachering

Of het nu gaat om tijdelijke plaatsing of om detachering van zelfs een heel team bij onze opdrachtgevers, het team van AndersWerkt staat voor u klaar.

Projecten

AndersWerkt helpt organisaties bij hun taak om ook die mensen te ondersteunen waarbij de afstand tot de arbeidsmarkt zo groot is dat arbeidsinschakeling nog niet direct mogelijk is. Vanuit onze integrale no nonsense aanpak bieden wij dienstverlening aan vrijwel alle (gemeentelijke) doelgroepen.

Individuele trajecten

Maatwerk staat altijd centraal binnen onze trajecten. Maar omdat een aantal trajecten zo frequent en met het gewenste resultaat worden uitgevoerd ligt er voor deze trajecten inmiddels een beproefd draaiboek klaar.

Interviews

Wat speelt er

Wij maken mensen en organisaties bewust van hun eigen regie m.b.t. werk, vitaliteit en de arbeidsmarkt. 

Inschrijven voor nieuwsbrief

Design and development by Monkeys & Bananas