Onderwijs & Opleiden

AndersWerkt verbindt onderwijs met bedrijfsleven

Een goede toekomst begint al in de schoolbanken. En om de juiste studiekeuze te maken gaan we op zoek naar de juiste informatie. Dat geldt natuurlijk voor jongeren maar ook voor volwassenen die een bijscholings- of een omscholingstraject ingaan. AndersWerkt faciliteert hierin.

Door het onderwijs te koppelen aan werkgevers, helpen en verbinden we enerzijds de scholieren met het verkrijgen van een duidelijker beeld rondom het maken van hun profiel-/studiekeuze. Anderzijds geven we werkgevers de gelegenheid om zichzelf te presenteren als potentieel werkgever. Door de verbinding van deze twee werelden zien we mooie samenwerkingen ontstaan. Behalve voor de scholieren zijn wij er natuurlijk ook voor de zij-instromers, tenslotte ben je nooit te oud om te leren. Voor hen zijn wij er als coach of als programmamanagers van projecten gericht op deze waardevolle groep van zij-instromers.

Vrijblijvend een kop koffie drinken?

Diensten

Ontdek onze diensten

Detachering

Of het nu gaat om tijdelijke plaatsing of om detachering van zelfs een heel team bij onze opdrachtgevers, het team van AndersWerkt staat voor u klaar.

Projecten

AndersWerkt helpt organisaties bij hun taak om ook die mensen te ondersteunen waarbij de afstand tot de arbeidsmarkt zo groot is dat arbeidsinschakeling nog niet direct mogelijk is. Vanuit onze integrale no nonsense aanpak bieden wij dienstverlening aan vrijwel alle (gemeentelijke) doelgroepen.

Individuele trajecten

Maatwerk staat altijd centraal binnen onze trajecten. Maar omdat een aantal trajecten zo frequent en met het gewenste resultaat worden uitgevoerd ligt er voor deze trajecten inmiddels een beproefd draaiboek klaar.

Interviews

Wat speelt er

Wij maken mensen en organisaties bewust van hun eigen regie m.b.t. werk, vitaliteit en de arbeidsmarkt. 

Inschrijven voor nieuwsbrief

Design and development by Monkeys & Bananas