Werknemers

Samen werken aan een nieuwe start

Wij ondersteunen werknemers op het gebied van loopbaanontwikkeling, outplacement of re-integratie. Bij re-integratie gaat het daarbij niet alleen om verschillende vormen van trainingen zoals bijvoorbeeld een sollicitatietraining maar ook om ondersteuning bij een persoonlijke ontwikkeling tijdens uw nieuwe baan.

Met één vast aanspreekpunt, de focus op herstel en een nieuw loopbaanperspectief werken aan een nieuwe start. Dat is waar AndersWerkt voor staat.

Benieuwd naar onze persoonlijke aanpak?

Onder het genot van een kop koffie leggen we graag uit wat we voor u kunnen betekenen en hoe onze arbeidstrajecten eruit zien.

Vrijblijvend een kop koffie drinken?

Diensten

Ontdek onze diensten

Detachering

Of het nu gaat om tijdelijke plaatsing of om detachering van zelfs een heel team bij onze opdrachtgevers, het team van AndersWerkt staat voor u klaar.

Projecten

AndersWerkt helpt organisaties bij hun taak om ook die mensen te ondersteunen waarbij de afstand tot de arbeidsmarkt zo groot is dat arbeidsinschakeling nog niet direct mogelijk is. Vanuit onze integrale no nonsense aanpak bieden wij dienstverlening aan vrijwel alle (gemeentelijke) doelgroepen.

Individuele trajecten

Maatwerk staat altijd centraal binnen onze trajecten. Maar omdat een aantal trajecten zo frequent en met het gewenste resultaat worden uitgevoerd ligt er voor deze trajecten inmiddels een beproefd draaiboek klaar.

Interviews

Wat speelt er

Wij maken mensen en organisaties bewust van hun eigen regie m.b.t. werk, vitaliteit en de arbeidsmarkt. 

Inschrijven voor nieuwsbrief

Design and development by Monkeys & Bananas