UWV

Re-integratie met een traject op maat. Persoonlijk, duidelijk en snel.

Re-integratie met een traject op maat. Persoonlijk, duidelijk en snel.

Werkfit en Naar Werk

AndersWerkt heeft twee beproefde UWV-trajecten ontwikkeld: ‘Werkfit’ en ‘Naar werk’. Beide programma’s zijn gebaseerd op intensieve individuele begeleiding van de kandidaat en kunnen naadloos aansluiten op het eerder doorlopen traject.

Het ‘Werkfit’-traject is bedoeld om werkzoekenden voor te bereiden op een snelle en succesvolle terugkeer naar (betaald) werk. Dit traject start bij het krijgen van een reëel en duidelijk beeld van ‘waar sta ik in de arbeidsmarkt’, vaak gevolgd door het versterken van de werkgerelateerde en persoonlijke skillset.

Onder het ‘Naar werk’-traject vallen alle re-integratieactiviteiten die nodig zijn om een werkzoekende weer aan passend werk te helpen, in loondienst maar ook als zelfstandig ondernemer. Wie dit traject wil volgen moet natuurlijk wel in staat zijn om te beginnen met werken. Is dit niet het geval dan is het verstandig de cliënt eerst ‘Werkfit’ te maken.

Vrijblijvend een kop koffie drinken?

Diensten

Ontdek onze diensten

Detachering

Of het nu gaat om tijdelijke plaatsing of om detachering van zelfs een heel team bij onze opdrachtgevers, het team van AndersWerkt staat voor u klaar.

Projecten

AndersWerkt helpt organisaties bij hun taak om ook die mensen te ondersteunen waarbij de afstand tot de arbeidsmarkt zo groot is dat arbeidsinschakeling nog niet direct mogelijk is. Vanuit onze integrale no nonsense aanpak bieden wij dienstverlening aan vrijwel alle (gemeentelijke) doelgroepen.

Individuele trajecten

Maatwerk staat altijd centraal binnen onze trajecten. Maar omdat een aantal trajecten zo frequent en met het gewenste resultaat worden uitgevoerd ligt er voor deze trajecten inmiddels een beproefd draaiboek klaar.

Interviews

Wat speelt er

Wij maken mensen en organisaties bewust van hun eigen regie m.b.t. werk, vitaliteit en de arbeidsmarkt. 

Inschrijven voor nieuwsbrief

Design and development by Monkeys & Bananas